جبار کوچکی نژاد : گرایش به رشتههای پزشکی در بین دانش آموزان افزایش یافته است.
جبار کوچکی نژاد : گرایش به رشتههای پزشکی در بین دانش آموزان افزایش یافته است. نماینده مجلس با بیان اینکه خانوادهها به دلیل نگرانی از اشتغال فرزندانشان زمینه گرایش آنها به رشته تجربی را فراهم میکنند، گفت: در جامعه ذهنیتی شکل گرفته که فارغالتحصیلان رشته ریاضی یا انسانی نمیتوانند وارد بازار کار شوند.
به گزارش وبسایت مشاوره تحصیلی دکتر بابک موسویان و به نقل از خبرگزاری فارس، جبار کوچکینژاد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره ثبت نام تعداد ۶۴۲ هزار و ۲۲۸ داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی برای شرکت در آزمون سراسری ۹۷، گفت: گرایش به رشتههای پزشکی در بین دانش آموزان افزایش یافته و این مهم دلیل قرار گرفتن داوطلبان رشته تجربی در صدر جدول ثبت نام کنندگان است.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خانوادهها به دلیل نگرانی از اشتغال و آینده فرزندانشان زمینه تحصیل و گرایش دانش آموزان به رشته تجربی را فراهم میکنند، اظهار داشت: این موضوع سبب شده تا در جامعه ذهنیتی شکل بگیرد که فارغ التحصیلان رشته ریاضی یا علوم انسانی عاقبت خوبی ندارند و نمیتوانند وارد بازار کار شوند.
وی با اشاره اهمیت اجرای صحیح طرح هدایت تحصیلی برای مدیریت علاقه مندی دانش آموزان برای ثبت نام در رشتههای تحصیلی، ادامه داد: بنابراین آموزش و پرورش باید با بهره گیری درست و به موقع از مشاوران تحصیلی زمینه اهداف پیش بینی شده را فراهم کند.
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: نباید این نکته غافل شد که هم اکنون مشاور کافی در مدارس خصوص مناطق کم برخودار و شهرهای کوچک وجود ندارد لذا دانش آموزان با فرهنگ شکل گرفته در جامعه اقدام به ثبت نام در رشته تجربی میکنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فارغ التحصیلان رشتههای فنی و حرفهای خیلی راحتتر جذب بازار کار میشوند و این ویژگی باید برای دانش آموزان تشریح شود، خاطرنشان کرد: بنا بر سند تحول بنیادین و برنامه ششم توسعه باید نیمی از دانش آموزان در رشتههای مهارتی تحصیلی کنند که متاسفانه آمار داوطلبان کنکور ۹۷ گویای چنین هدفی نیست.
حسین توکلی مشاور عالی رئیس آزمون سنجش آموزش کشور روز گذشته در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی دانشگاهی خبرگزاری فارس، با اشاره به جزئیات آماری کنکور سراسری گفت: یک میلیون و ۱۱ هزار و ۸۲۵ نفر برای شرکت در کنکور سراسری ثبتنام کردند که ۱۴۴ هزار و ۵۵۰ نفر داوطلبان گروه ریاضی و فنی، ۶۴۲ هزار و ۴۵۱ نفر داوطلبان گروه تجربی، ۲۰۵ هزار و ۲۶ نفر داوطلبان گروه انسانی، ۱۲ هزار و۲۶ نفر داوطلبان گروه هنر و ۷ هزار و ۵۳۸ نفر داوطلبان گروه زبانهای خارجی هستند.